Tapahtumat

---------------

Yhteislenkkejä, luentoja, kursseja, koulutusta koirille ja ohjaajille...

Onko sinulla ideoita kerhon tapahtumiksi tai haluaisitko olla mukana järjestämässä niitä? Toimintaideoita voivat esittää kaikki kerhon jäsenet, kuten myös osallistua niiden järjestämiseen. Kevään vuosikokouksessa valitaan kuluvan vuoden toimihenkilöt auttamaan ideoiden toteutuksessa ja vastaamaan kerhon yleistoiminnasta. Toimihenkilöt löydät yhteystiedot -osiosta.

KERHOTAPAAMISET
Aloitamme säännölliset kerhotapaamiset joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 19.00 Tähkäpuiston koira-aitauksessa, Petreliuksessa.
Aitaus sijaitsee Pertuntien päässä. Rauhallisesssa koirapuistossa on corgien ja heidän omistajiensa mukava tutustua toisiinsa. Ensimmäisen kerran tapaamme 5.2.Tervetuloa!

PAIMENNUSPÄIVÄ järjestetään Somerolla Woollandiassa 8.6.
Koska koulutuspäivä laskutetaan kerholta jo huhtikuussa, tarvitsemme myös sitovat ilmoittautumiset ajoissa! Voit siis ilmoittautua jo nyt: um.nikko@netti.fi
Ohjelmassa on teoriaa ja kaksi kierrosta lampailla/koirakko. Kerhohinta 50€/koirakko sisältää myös salaattilounaan ja kahvit. Seuralaisten ja muiden kuunteluoppilaiden hinta on 11€/hlö.
Mukaan mahtuu 15 paimenta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita – tule kokeilemaan syttyvätkö paimenkoirasi vietit!
Paikka varmistuu, kun maksat osallistumismaksun yhdistyksen tilille FI13 5229 0940 0093 70. Merkitse viestikenttään osallistujan nimi/paimennus.

historia